TotaalOK Congres 2017
 


Jaarbeurs Supernova
Jaarbeurs is gelegen in het hart van de stad
Utrecht, nabij Centraal Station Utrecht.

Adres
Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht

Trein

Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Plan hier uw reis met openbaar vervoer.

Plan uw reis
Vooral in het weekend werkt ProRail veel aan onderhoud waardoor u langer onderweg kunt zijn. Plan daarom uw reis vanaf 10 dagen voor vertrek met de NS Reisplanner voor een reisadvies met de exacte vertrek- en aankomsttijden. Check de tijden kort voor vertrek nogmaals op ns.nl of onderweg op de Reisplanner Xtra app.

Auto & Parkeren
LET OP: GEMEENTE UTRECHT VOERT WERKZAAMHEDEN UIT RONDOM JAARBEURS --> BEKIJK HET AANGEPASTE ADVIES VIA DEZE LINK.

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Let op: Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Komt u met een oudere dieselwagen, dan kunt u parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken. Lees meer over de milieuzone rondom Jaarbeurs en bekijk ons parkeeradvies.

Park & Ride
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.