TotaalOK Congres 2018
 


Jaarbeurs Supernova
Jaarbeurs is gelegen in het hart van de stad
Utrecht, nabij Centraal Station Utrecht

Adres
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Trein & Bus
Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en u staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs. Plan hier uw reis met het openbaar vervoer. Op de website van NS kunt u direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket. 

Naast het Centraal Station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station bent u binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.

Auto
Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’.
Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en onze actuele plattegrond met aanrijroutes.
Een andere parkeertip is Park & Ride: makkelijk en goedkoop parkeren aan de rand van de stad en verder reizen met het openbaar vervoer. In de omgeving van Utrecht zijn meerdere stations met een Park & Ride-voorziening.

Lees alles over parkeren bij Jaarbeurs.

Lopen
Komt u met het openbaar vervoer en weet u niet zeker hoe u naar de juiste locatie van Jaarbeurs loopt? Bekijk dan hier video’s voor de snelste looproute naar de verschillende locaties.

Taxi
De taxistandplaatsen vind je bij de busstations aan de Jaarbeurszijde en aan het Jaarbeursplein.