Dell Solutions Tour 2015 (SE)
 

Speakers

Gaurav Chand
Executive Director Global Solutions

Keynote: The Future Ready Enterprise

Framtidens företag kommer att ha andra krav på sin verksamhet än vad många av dagens miljöer är designade för. När kraven på prestanda och flexibilitet skall möta kravet för skalbarhet och säkerhet hamnar datacentret i korsningen mellan det gamla och det nya. Hur kan IT svara upp till behoven i framtidens datacenter genom att dra nytta av det som redan finns och bygga vidare med modern teknologi?

Gaurav Chand ansvarar för Data Center lösningar i de globala teamen för offentlig sektor och stora företgag. I denna roll ansvarar Gaurav för att designa strategierna för nästa generations datacenter.


Kirk Schell
Vice President & General Manager, End User Computing Group

Keynote: The Evolving Workforce

Allt mer av verksamheten digitaliseras och sammankopplade enheter blir allt vanligare. Samtidigt förändras sättet användare skapar och arbetar med information och kraven på vad IT skall hantera och säkra ökar. På Dell fokuserar vi på att bygga marknadens säkraste, mest lätthanterade och pålitliga klienter. Hör hur Dells fokus på lösningar hjälper dig att möta de nya kraven med bibehållet fokus på produktivitet och säkerhet.

Kirk Schell leder Dells globala klientportfölj för alla segment och är ansvarig för planering, utveckling och marknadsstrategier för Dell Precision arbetsstationer, Latitude Notebooks, OptiPlex Desktops, Venue Pro plattor, Chromebooks och Latitude Rugged produkterna. Kirk är även ägare av Dells kommersiella Internet of Things (IoT) division.


Peter Walsten
Systemkonsult

Modernisera din Active Directory

Lär dig hur denna kritiska komponent av din infrastruktur kan underlätta din transformation eller i värsta fall hålla dig tillbaka.


Mikael Hulten
Systemkonsult

Konvergerade lösningar

Se hur Dells konvergerade datacenterlösningar underlättar hantering av ditt datacenter utan att kräva att du förändrar ditt sätt att arbeta.