Max Taks Vaatsymposium 2018
 
Beste collega’s,

Op 26 maart aanstaande vindt het 30e Max Taks Vaatsymposium plaats. Het symposium heeft thematisch gegroepeerde lezingen over de zorg rondom de vaatpatiënt in de breedste zin van het woord. De lezingen worden gehouden door specialisten uit het veld en zijn gericht op paramedici en medici die bij deze zorg betrokken zijn. Als wetenschappelijke commissie hebben we getracht weer een prikkelend programma op te stellen.

Naast anatomie van het been en cerebropetale vaten en fysiologie van ischemie/reperfusie, wordt deze keer de stand van zake in de behandeling van aandoeningen aan de uiteinden van de vaatboom (cerebraal en cruraal) besproken en ontwikkelingen gepresenteerd die we in de toekomst kunnen verwachten.

Het Max Taks Vaatsymposium is een ideale gelegenheid om het nuttige met het aangename te verenigen: als team een leuke en volledig verzorgde dag in het (voor de tweede maal) beste theater van Nederland én bijscholen, beide met het doel de patiëntenzorg naar een hoger niveau te tillen.

Graag zien we u op 26 maart 2018 in het Amphion Theater in Doetinchem!

Namens de Wetenschappelijke Commissie,

Susan Lemson
Vaatchirurg Slingeland Ziekenhuis