Dansk Journalistforbunds Fagfestival 2022
 
 

Milling Hotel Ansgar *** (1 km fra ODEON)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hos Milling Hotel Ansgar bydes velkommen med et stort smil og engagement. Når I træder ind i den klassiske hotelbygning fra 1895, er det en helt særlig stemning, I mærker. Hotellet er smagsfuldt indrettet med respekt for den klassiske stil, så det omfavner sjælen i hotellet, der sammen med det opmærksomme og hjælpsomme personale skaber en behagelig og hjemlig atmosfære. Som kendetegnende for Milling Hotels er Hotel Ansgar placeret lige i hjertet af Odense - tæt på banegård, byliv og turistattraktioner.

Priser:

Dobbelt værelse inkl. morgenmad 770 DKK pr. nat (1 person)

Dobbelt værelse inkl. morgenmad 870 DKK pr. nat (2 personer)

Parkering:

Der er 15 p-pladser tilhørende hotellet fordelt efter først-til-mølle-princippet. Parkeringspladsen tilgås fra Hans Tausens Gade, umiddelbart efter nr. 19. Får man en plads her, skal man henvende sig i receptionen og udfylde en parkeringstilladelse. Udfyldes denne ikke, kan der risikeres parkeringsbøder.

Er parkeringspladsen til hotellet fyldt op, har receptionen dagsbilletter á 24 timer for DKK 110 til en offentlig parkeringsplads beliggende 200 meter fra hotellet. Vær dog opmærksom på, at de kun gælder til den ene halvdel af parkeringspladsen, VIVA, så parkerer man i den anden halvdel falder der en parkeringsafgift. Spørg i receptionen. 

 

Annullering og refundering af overnatning kan ske frem til den 5. oktober 2022. Efter denne dato refunderes det indbetalte beløb ikke. Det vil dog være muligt at sende en kollega, såfremt du bliver forhindret i at deltage. Ønsker du at annullere din hotelbooking, venligst kontakt reg@meetingplanners.dk 

Booking af hotelværelse(r)