Overnatning

I forbindelse med Nordisk Kirkemusik Symposium vil der være mulighed for at booke overnatning på udvalgte hoteller centralt i København. Overnatning skal bookes i forbindelse med registreringen eller kan senere tilføjes en eksistende registrering. Overnatning kan bookes fra d. 18. til 22. september 2024. Ønskes andre datoer, kan der rettes henvendelse til vores kongresbureau på reg@meetingplanners.dk

CABINN City **
Mitchellsgade 14, 1568 København

Et ærligt, godt og prisbilligt hotelkoncept, hvor du kan overnatte midt i byen, uden at det koster dig en formue.

Alle værelser har en funktionel indretning, der sparer på pladsen, men ikke går på kompromis med komforten. Hotellet ligger midt i centrum kun et par hundrede meter fra både Tivoli og Københavns Hovedbanegård

Standard værelse for 1 person pr. nat: DKK 829 inkl. morgenmad

Standard værelse  med køjeseng for 2 personer pr. nat: DKK 1.058 inkl. morgenmad

Commodore værelse for 1 person pr. nat: DKK 894 inkl. morgenmad

Commodore værelse for 2 personer pr. nat: DKK 1.123 inkl. morgenmad


WakeUp Bernstorffsgade** Bernstorffsgade 35, 1577 København V

Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade ligger tæt ved havnefronten, Københavns Hovedbanegård og Tivoli og er et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt. Alle værelser er udstyret med TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade er designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon og hotellets design er kendetegnet ved minimalistisk design og høj kvalitet.

Standard værelse for 1 person pr. nat: DKK 825 inkl. morgenmad

Standard værelse for 2 personer pr. nat: DKK 1.045 inkl. morgenmad (OBS sengen er 140x200 cm)


Scandic Webers**** Vesterbrogade 11B, 1610 København V

Dette unikke byhotel ligger i centrum af København i bydelen Vesterbro. På hippe Vesterbro finder du alt fra gourmetrestauranter og barer til små, sjove butikker. Husk at lægge et smut forbi Københavns største turistattraktioner som Tivoli, Strøget og Rundetaarn, der alle ligger inden for gåafstand af hotellet. I receptionen kan du købe billetter med rabat til Københavns bedste attraktioner. Hotellet ligger få minutter fra Københavns Hovedbanegård, og herfra kan du tage tog til Københavns Lufthavn, Kastrup. På Hovedbanegården kan du også fange bus og taxa hvert et øjeblik.

Standard værelse for 1 person pr. nat: DKK 1.695 inkl. morgenmad

Standard værelse for 2 personer pr. nat: DKK 1.895 inkl. morgenmad


Steelhouse (Luksus hostel) Herholdtsgade 6, 1605 København V

Book en seng på det newyorker-inspirerede luksus hostel og bo tæt på det hele i hjertet af København! Mærk det urbane ”vibe” og mød mennesker fra alle dele af verden på Københavns nye samlingspunkt. Rammerne er ”industrial chic” med rum, der har rødder i rå elementer, bløde teksturer og rustikt interiør – tilsammen et luksuriøst hjem, der kan blive dit når du deltager i Nordisk Kirkemusik Symposium. Alle værelser har eget bad og toilet og du får dit eget skab som kan aflåses (medbring selv hængelås eller køb en i receptionen)

Pris pr. seng på delt værelse pr. nat: DKK 300 eksl. morgenmad

Scandic Falconer **** Falkoner Alle 9, Frederiksberg

Bo på et nyrenoveret og atmosfærefyldt hotel og eventcenter beliggende helt centralt i det charmerende teaterkvarter på Frederiksberg. Her stråler stjernerne side om side på den historiske scene, mens smagfulde teatermenuer nøjsomt tilberedes i køkkenet.

Standard værelse for 1 person pr. nat: DKK 1.555 inkl. morgenmad

Standard værelse for 2 personer pr. nat: DKK 1.755 inkl. morgenmad


Annullering af overnatning kan ske frem til d. 18. august 2024 modregnet et gebyr på DKK 350. Efter denne dato tilbagebetales der kun, hvis værelset sælges til anden side. Det vil dog være muligt at sende en kollega, såfremt du bliver forhindret i at deltage. Betaling opkræves ved afslutning af denne registrering. der kan betales enten via kredit kort, EAN fakturering eller faktura.