English  |  中文  |  Français  |  Română  |  Español

 

 

 

 

 

Învață

Liderii din domeniu, Executivii USANA și alte persoane realizate oferă ateliere de lucru și prezentări.

Conectează-te

Distribuitorii USANA din cele două Americi și din opt țări europene se vor alătura împreună celui mai tare weekend virtual.

Definește

Se stabilesc obiective, se oferă provocări, se sărbătorește succesul, iar greșelile din trecut devin momente de învățare—creșterea începe aici.

Pentru a urmări evenimentul AEVC accesează usana.brand.live

 

Succesul începe aici
USANA Live sunt evenimente la nivel global, dedicate învățării, inspirației și conectării cu Distribuitorii USANA din toată lumea, pentru ca aceștia să își alimenteze viziunea antreprenorială unică.
 
Convenția noastră virtuală pentru Americi și Europa din 2020—primul nostru eveniment digital, creat special pentru aceste piețe—va avea loc în după-amiaza zilei de 14 august și în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august (Mountain Time). Conectează-te pentru discursuri motivante, training avansat și o energie incredibilă.
 
Nu ești Distribuitor USANA? Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe și pentru a te înregistra.
 
 

  

Keith Urban

Câștigătorul a patru premii Grammy, Keith Urban, ni se va alătura pentru a susține un concert unic pentru Gala de recunoaște din data de 14 august. Nu vrei să ratezi așa ceva!

 

De asemenea, el i se va alătura lui Kevin Guest pentru un interviu exclusiv despre împrejurările potrivnice, spiritul de conducere și o viață trăită în armonie - disponibil numai dacă te înregistrezi pentru Acces VIP.

 

 

Ținând cont de exclusivitatea concertului și a interviului oferit de Keith Urban, este interzisă distribuirea detaliilor sau a informațiilor despre aceste evenimente pe platformele de comunicare socială. Cu toate acestea, îți poți îndruma prietenii, familia, membrii echipei și clienții către The Hub sau USANAAEConvention.com pentru a afla mai multe despre acest eveniment exclusivist.

 

 

 

 

         

 

Înscrie-te

 
Disponibil pe 14-15 august 
 
Aceste eveniment este gratuit cu abonamentul Acces General, cu opțiunea de a face upgrade experienței la VIP.
Accesul costă doar 19.95$. Sumele de bani se duc direct către Fundația USANA Foundation, beneficiind de ele familiile
și comunitățile care au nevoie de alimente din jurul lumii.