







Monday 1 June 2020

8.00am – 9.00am	Pre-Conference Café Networking Opportunities				
9.00am – 5.00pm	IDEACTION.VIRTUAL CONFERENCE OPEN				
9.00am – 9.05am	Acknowledgement to Country				
9.05am – 9.15am	Welcome to Ideaction.Virtual Master of Ceremonies				
9.15am – 9.30am	Official Conference Opening Nicholas Burt, Chief Executive Officer, FMA Bryon Price, Chair, FMA				
9.30am – 9.35am	Conference Supporter Welcome				
9.35am – 10.15am	Opening Keynote: Vitality, Sanity, and Productivity in the Midst of Crisis and Change David Rendall, Mental Health Advocate, The Freak Factory				
10.15am – 10.30am	Have a Quick Break Café Room Networking Opportunities				
10.30am – 11.00am	Defining the FM Future	Building Momentum in FM	Standards & Regulations	Social Responsibility in FM	
Length of Session	15 minutes	15 minutes	15 minutes	15 minutes	
10.30am – 10.45am	Facilities Design and Operation: Evolution by Natural Selection Driven by Real World Data; A Darwinian Model? Andrew Smith, Leader - Building Technologies, A.G. Coombs	Harnessing Client Data to Deliver Real-Time Insights and Enable Strategic Portfolio Decisions Brad Robbins, Managing Director – Operations, Defence & FMO	Managing Property Risk and Compliance David Hauser, Team Manager, Greencap	Australian Workplaces Are Becoming More Diverse. Facilities Management Must Embrace an Inclusive Workforce to Remain Competitive Anna Town, Head of	
				Marketing & Communications,	

Length of Session	15 minutes	15 minutes	15 minutes	15 minutes		
	Metrics that Matters	To Digitise, Humanise	Emergency Preparedness	Indigenous Pathways:		
10.45am –			& Response: A Smarter	My Experience as an		
11.00am	Walter Rafin,	Rogier Roelvink,	Way to Handle Modern	Indigenous Trainee		
	Australasian Head of	Customer Strategy	Threats	Vamouruali Faan Drainat		
	Sales, JLL	Director, Oracle	Sam Rigby, National	Yemurraki Egan, Project Assistant, Student,		
			Manager - Emergency	University of Melbourne		
			Planning, Hendry	Omversity of metodome		
	Karmata Daailianaa					
11.00am –	Keynote: Resilience	- Dinastan Awataalian laa	titute for Dispetor Desilie			
11.30am	Amanaa Leck, Executiv	e Director, Australian ins	titute for Disaster Resiliei	nce		
	- 61 J -1 -14	- II II		a 115 """		
11.30am –	Defining the FM	Building Momentum	Standards &	Social Responsibility		
12.00pm	Future	in FM	Regulations	in FM		
Length of Session	15 minutes	15 minutes	15 minutes	15 minutes		
zengan or session	The Evolutionary	Connecting Disparate	Alignment to ISO41001:	Sustainability and		
11.30am –	Journey of Data Flow	Data to Achieve FM	FM Management	Behaviour Change: How		
11.45am	from Design &	Outcomes	System	to Engage a Diverse		
13.	Construction into FM			Audience		
	Malania Diala Cari	Carl Agar, Senior	Andrew Sun	Mills Dhimma Davis		
	Melanie Binks, Senior Digital Project Manager,	Consultant - Assets & Facilities, A.G. Coombs	Senior Manager, Asset Management	Milly Phipps, Project Officer, University of		
	DBM Vircon	rucilities, A.G. Coomos	Property Services, RMIT	Melbourne		
Length of Session	15 minutes	15 minutes	15 minutes	15 minutes		
	Food Trends 2030: The	The Evolving Customer	Counter Terrorism:	Breaking the Stigmas		
11.45am –	Differences Between	3	Emergency	Associated with Mental		
12.00pm	Millennials and the	Steve Taylor, Executive	Preparedness	Health		
	iGeneration when it	Chairman & Chief				
	Comes to Eating Outside the Home and It's Impact	Executive Officer, GJK	Mario Bekes, Managing	Cameron Gardiner,		
	on Managing the Built	Facility Services	Director, Insight Intelligence Group	Tenant Advisor, Cushman & Wakefield		
	Environment		intelligence Group	Cosninari & wakejiela		
	Suzee Brain, Director, Brain & Poulter Food					
	Consultants					
12.00pm –	Grab Your Lunch!					
12.15pm	Café Room Networking	Opportunities				
	Panel Discussion: Pull	ing Together - Lessons	Learned and What Can	We Do Differently		
		onal Speaker & Mental H		We Do Differently		
12.15pm – 1.00pm		•				
	Michael McHugh, Infrastructure Manager, Japara Quality Aged Care Amanda Leck, Executive Director, Australian Institute for Disaster Resilience					
	Timanaa Eeen, Executiv	e Director, 7 tostratian mis	die de joi Disaster Residei	rec		
1 00pm - 1 20pm	Covid-19 Update					
1.00pm – 1.30pm	Covid-19 Opuate					
	Refreshment Break					
1.30pm – 1.45pm		Onnortunities				
	Café Room Networking Opportunities					
	Defining the FM	Building Momentum	Standards &	Sustainability & FM		
1.45pm – 2.30pm	Future	in FM	Regulations	Opportunities		
			_	5 F P 5 . 15		
Length of Session	15 minutes	15 minutes	15 minutes	15 minutes		
	The Asset Management	Where should FM and	Performance Based Fire	An Energy Management		
1.45pm – 2.00pm	Triangle: A System Model	AM intersect?	Protection Systems:	Solution that Provides		
	for Asset Information	Domanic Fonto Chief	Does your Facility Have a Problem?	Both Cost Assurance, and Operational Visibility		
	Peter McCarthy, Director,	Domenic Fonte, Chief Executive Officer,	a r robietti:	, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,		
	DC20	AssetFuture	Marcus Royle, Project	Nicole Butler, Manager,		
			Engineer, A.G. Coombs	Sustainability Solutions, Cushman & Wakefield		
			,	Cuchman Q. Wakafield		

Length of Session	15 minutes	15 minutes	15 minutes	15 minutes	
2.00pm – 2.15pm	Ownership of Big Data in Real Estate Liam Murray, Director, Building-Performance	Attracting and Retaining Talent in the Facility Management Industry. What Are the Pressure Points the Industry is Experiencing? How Does the Future look? Louise Rowe, Director, Pinpoint Property Recruitment	Importance of Operational Technology (OT) Cyber Security Alan Lang, Honeywell	The Value of a 'Digital Twin' for Facilities Management and Asset Optimisation at The University of Melbourne Jeff Robinson, Technical Director, Built Environment, Aurecon Group	
Length of Session	15 minutes	15 minutes	15 minutes	15 minutes	
2.15pm – 2.30pm	Your Employees and Super John Simpson, QLD Stakeholder & Account Manager, AustralianSuper	Big Data and Artificial Intelligence Has Changed the Game in FM Saurabh Jain, Chief Executive Officer, Urbanise	More information coming soon	Performance Management Frameworks that Drive Compliance and Performance in FM Bree O'Connell, Senior Associate, Clayton Utz	
2.30pm – 3.00pm	Keynote: What Does the New Physical Working Environment Look Like?				
3.00pm – 3.15pm	Cuppa & Afternoon Tea Break Café Room Networking Opportunities				
3.15pm – 3.45pm	Closing Keynote: Economy Update Mark Tierney, Global Economist, AustralianSuper				
3.45pm – 4.00pm	Grab Your Drink!				
4.00pm – 5.00pm	CHAIRMAN'S VIRTUAL CLOSING DRINKS (BYO) Please join us with a drink of your choice for open discussions on a virtual gathering platform hosted by the Chairman and FMA Lifelong Members.				