Week van de Pathologie 2017
 
REGISTREER NU VOOR DE WEEK VAN DE PATHOLOGIE



Tarieven
Inclusief BTW

Deelname aan dit congres voor analisten is alleen voor leden van de VAP. U kunt zich aanmelden als lid van de VAP vanaf 33euro per jaar via de volgende website:
http://www.vapweb.nl/vereniging/lidmaatschap








*Dit tarief geldt voor de sessies die starten vanaf 14:00 tot 21:00: Workshop Hematopathologie +  Kwaliteitssymposium + Symposium Landelijke werkgroep beenmerg pathologie
Lunch is NIET begrepen. Diner buffet in de avond is wel inbegrepen.


Diner maandagavond & Ík hou van Holland-quiz': 27 maart 2017
Ook kunt u in de registratiemodule aangeven of u wenst deel te nemen aan diner en de Ík hou van Holland-quiz' op maandagavond 27 maart 2017 de additionele kosten hiervoor bedragen 10 Euro. Het diner zal aanvangen om 18.30 uur en plaatsvinden in De Reehorst.

Diner woensdagavond: 29 maart 2017
Ook kunt u in de registratiemodule aangeven of u wenst deel te nemen aan diner op woensdagavond 29 maart 2017 de additionele kosten hiervoor bedragen 60 Euro. Het diner zal aanvangen om 19. 00 uur en plaatsvinden in De Reehorst.

Annuleringvoorwaarden
Na inschrijving van de deelnemer geldt de volgende wettelijke regeling: de annulerings-regeling is van kracht na de wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen.
Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór 1 maart 2017 vindt restitutie plaats onder aftrek van €25,00 administratiekosten. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden. Het is mogelijk om - na berichtgeving - een vervanger te sturen.

Accreditatie voor de Pathologendagen: dinsdagmiddag 28 maart, woensdag 29 maart of donderdag 30 maart
Om in aanmerking te komen voor accreditatie voor het programma van de Nederlandse Vereniging Voor Pathologie (NVVP) (dinsdagmiddag 28 maart, woensdag 29 maart of donderdag 30 maart) dient u uw BIG-nummer door te geven bij uw registratie. Wanneer u dit niet gedaan heeft, kunt u uw BIG-nummer
alsnog doorgeven aan een van de medewerkers bij de registratiebalie. Het congressecretariaat zal er vervolgens zorg voor dragen dat uw aanwezigheid wordt doorgegeven via GAIA (u bent zelf verantwoordelijk
voor het doorgeven van uw BIG-nummer aan de congres organisatie).

Een hotelkamer reserveren?
Als u een kamer wil reserveren in Hotel en Congrescentrum de Reehorst, neem dan contact op met het hotel.

Tel: +31 318-750300
Email: hotel@reehorst.nl

Gelieve de volgende referentie te vermelden: pathologie

De kosten zijn € 69,00 voor een classic kamer en € 79,00 voor een Elegance kamer. Exclusief € 15,00 ontbijt en € 2,00 p.p. toeristenbelasting.
Let op: er is beperkte beschikbaarheid