NVLO Jaarcongres 2019
 
Mindful leiderschap, niets is wat het lijkt
 
 
26 en 27 september 2019
Van der Valk Hotel Tiel


Het najaarscongres staat dit jaar in het teken van MINDFUL LEIDERSCHAP.

Dit congres is voor de manager die met meer aandacht, krachtiger in het werk en leven wil staan en meer regie wil hebben over zichzelf in plaats van geleid te worden door de agenda.
Dit congres is óók voor managers die (tijdelijk) meer spanning of druk ervaren, door bijvoorbeeld extra taken, een reorganisatie, verandering van werkinhoud of werkwijze. En nee, dit wordt geen zweverig congres. We geven je praktische tools die je kunt gebruiken en je blijft met beide benen op de grond. We hopen je te kunnen verrassen, te kunnen inspireren en je verder te kunnen helpen.

Mindful leiderschap, niets is wat het lijkt

Vorig jaar heeft het NVLO-bestuur gekozen voor een andere congres locatie. We hebben hier veel enthousiaste reacties op gehad en dit heeft ons doen besluiten het congres wederom plaats te laten vinden bij Van der Valk Hotel in Tiel. Het is een prachtige locatie, ligt mooi centraal en biedt ons fantastische faciliteiten. De locatie geeft ons een eigen gedeelte met vergaderzalen, lounge en buitenterras. Wij zijn enorm verheugd jullie daar wederom te mogen verwelkomen.

Graag allemaal tot ziens op donderdag 26 en vrijdag 27 september!

Jeannette Ronchetti en Marianne van der Jagt, NVLO bestuur en congresorganisatie