Women in Technology Dec 3 2020
 
 
Välkommen till ett inspirationswebinar med Women in Technology
Vårt populära Women in Technology är i år ett Digitalt Inspirationswebinar den 3 december kl 15.00-16.15. Agendan varvas med aktuella ämnen inom mångfald, hur man attraherar den breda arbetskraften samt hur emotionell intelligens kan boosta din karriär. Dessutom ges tillfälle för digitalt nätverkande och givande diskussioner.

Som moderator har vi äran att gästas av Fanny Widman, som driver podcasten Fannys Förebilder där hon framgångsrikt intervjuat kvinnor och män om hur man kan skapa ett jämställt samhälle. Eventet välkomnar såklart både kvinnor som modiga män.

 

 

Fanny Widman är podd-stjärna i Fannys Förebilder och moderator med jämställdhet som hjärtefråga, hon har en bakgrund som säljare från såväl media- och IT branschen. ”Om vi vågar lyssna på och ta in andras berättelser kan vi också utmana våra egna sätt att se på saker.”

 

Paneldeltagare
   

Cecilia Jonsson
Senior Konsult & EI Expert
EI Academy

Cecilia är rådgivare till företagsledare, chefer och specialister i kommunikation och ledarskap, hon är moderator och föreläsare med uppdrag i flera stora koncerner kring ledarskap och undervisar även på IHM Business School. Hon startade sedan knappt ett år EI Academy, en start-up och en akademi med specialister som tränar och utvecklar EQ/EI och emotionell stabilitet både i arbetslivet och privatlivet.
 


Martin Lindecrantz

EVP HR på Dustin sedan augusti 2020

Martin är en nyfiken och relationsorienterad ledare med bred erfarenhet från strategisk och operativt HR-arbete som är övertygad om att ”människor” är den viktigaste faktorn för att skapa framgångsrika företag.

 

 

 

Lisa Eklöf
HR Chef, Atea

Lisa Eklöf är en engagerad ledare som drivs av att utveckla och utmana, både organisationen, sina medarbetare och sig själv. Många års erfarenhet inom HR har stärkt Lisas övertygelse om att team med bra medarbetarmix, med olika bakgrunder, erfarenheter och personligheter, presterar bättre. Tydligt är även att jämställdhet och lönsamhet går hand i hand.

 


Anna Cau
Head of People på Ericsson sedan januari 2019

Anna har lång erfarenhet inom HR, där hon senaste åren haft flertalet HR-chefsroller på H&M. Hennes stora intresse för tech & digitalisering tog henne 2019 till Ericsson där hon nu b.la. ansvarar för att säkra det framtida kompetensbehovet i en organisation som går mer åt automatiserad produktion och digitaliserad supply chain end-2-end.

 

 

Joe Obidiegwu
Author and Co-owner at Spiraskolan

Joe Obidiegwu was born and raised in Nigeria, Africa. He moved to the US as a teenager with the aspiration to become a professional tennis player. He studied Economics and Agricultural Economics at the graduate and post-graduate levels (Virginia Tech), with a personal interest in philosophy. Joe is currently an author and a co-owner at Spiraskolan in Sweden, where he teaches a life philosophy class called Active Thinking.


 

Linus Wallin
VD, Atea

Linus Wallin tillträder som ny vd för Atea vid årsskiftet. I nuläget är han chef för Region Stockholm som är Atea Sveriges största affärsregion. Linus har varit med på Ateas resa sedan 2010 och brinner för företagskulturen, lagkänslan och att stötta och utmana kunderna.


 

   
Vi hoppas vi ses i rutan!

Anna Grundin
Talent Acquisition Advisor, Sweden

Stefan Alariksson
Vice President

Katarina Kenne
Social Impact Sales Lead

Mia Fredga
Women in Action Lead, Partner Account Manager

Joanna Randler
Channel Marketing Manager, Nordics