Power To Do More - Czech Republic
 
V další části naleznete podrobnosti o tom, co se v rámci jednotlivých setkáních dozvíte. V programu může dojít ke změnám, dodatkům nebo se mohou změnit informace o přednášejících. Sledujte proto prosím stránky pravidelně, ať máte nejaktuálnější informace.

 
PROGRAM I – „Objevte datová centra s efektivním provozem IT“
 
1. ŘEŠENÍ KONVERGOVANÉ INFRASTRUKTURY
 „Dosažení nepřekonatelné efektivity a pružnosti na základě konvergence“
Přístupy ke konvergenci založené na topologii Fabric jsou často nepružné a neúplné. Na této přednášce vám představíme model konvergence, který vám umožní zachovat dnes používané technologie, v budoucnu přinese větší flexibilitu a umožní prostřednictvím konvergence překročit omezení infrastruktury.

2. ARCHITEKTURA DELL FLUID DATA  
„Architektura Dell Fluid Data: revoluce v oblasti úložišť“
Pokud mají organizace zvládat dnešní obrovské objemy dat a současně si udržet náklady pod kontrolou, potřebují ukládat více dat efektivněji. Architektura Fluid Data vám pomůže efektivněji využít současnou kapacitu na základě inovativní komprese, deduplikace a automatizovaného ukládání do vrstev.

3. OCHRANA DAT
„Ochrana dat: strategie úložišť pro řešení toho, jak vyvážit řízení rizika a náklady“
Hodnotu zdrojů vyvažujete s náklady na dostupnost. Takže jakým způsobem vyberete ideální řešení pro ochranu dat? 

4. SPRÁVA SYSTÉMŮ A INFRASTRUKTURY
„Správa systémů datových center“
Prostředí správy systémů představuje nervovou síť informačních technologií. IT organizace požadují více funkcí, současně se ale chtějí vyhnout složitosti. Objevte, jak můžete servery spravovat efektivněji a současně výrazně snížit dobu a náklady na údržbu.
 
 
 
PROGRAM II – „Realizujte potenciál koncových uživatelů“   
 
1. NOVINKY V NABÍDCE KLIENTSKÝCH SYSTÉMU
„Realizujte potenciál koncových uživatelů“
Neustále pokračující přesun ke spotřebitelské výpočetní technice a smazání hranice mezi prací a osobním životem radikálně proměňuje způsob, jakým lidé pracují. Organizace ve stále větší míře dovolují zaměstnancům, aby k práci využívali vlastní technologie, včetně smartphonů, tabletů nebo stolních počítačů. Naučte se, jak mohou organizace najít rovnováhu mezi flexibilitou koncových uživatelů a správnou úrovní řízení informačních technologií. 

2. MIGRACE ZE SYSTÉMU WINDOWS XP
„Zvyšování produktivity koncových uživatelů“
Konec životnosti systému Windows XP je už téměř tady. Řada organizací ještě ani nezačala s přechodem na systém Windows 7 a to už je téměř za rohem systém Windows 8. Jakým způsobem se chystáte provést bezproblémový přechod na nový operační systém a zkombinovat vhodná zařízení a aplikace s cílem dosáhnout cílů vaší organizace?
 
3. VIRTUALIZACE KLIENTSKÝCH ZAŘÍZENÍ
„Virtualizace klientských zařízení od zkušebního provozu po ostré nasazení“
Ani v roce 2012 nebo v dalších letech virtuální počítače zcela nenahradí počítače stolní. To je sice pravda, vždy to ale byla a vždy to i zůstane jenom jedna z řady cest, jak mohou profesionálové v oblasti IT poskytovat aplikace do vzdálených stolních počítačů. Jak ale obejít nástrahy spojené s desktopovou virtualizací a jaké jsou vzorové postupy, které vám zajistí úspěch?
 
4. OCHRANA PŘED DNEŠNÍMI BEZPEČNOSTNÍMI HROZBAMI
„Přetrvávající hrozby v sítích blízko vás“
V oblasti bezpečnostních hrozeb je jistá jenom jedna věc: hrozby se neustále rozvíjejí. Nejnovější trend představuje nárůst pokročilých a trvalých hrozeb, které jsou cílené a mají za sebou značné finanční prostředky. Získejte informace o nástrojích, technikách a postupech, abyste si před těmito hrozbami udrželi náskok. Seznámíte se s hlavními trendy na trhu, které mají dopad na zabezpečení, problémy a hlavními potížemi zákazníků, nabízenými řešeními ze strany společnosti Dell a hlavními body, které společnost Dell odlišují od konkurence.