Power To Do More - Czech Republic
 
Konference „The Power To Do More" je vyjímečná akce pro všechny, kdo ve středně velkých a velkých organizacích dělají rozhodnutí a plánují, nasazují a spravují technologie. Na této konferenci se společně setkáte se společností Dell a našimi partnery. Budete se moci věnovat nejdůležitějším otázkám, se kterými se dnes potýkáte, a objevovat technologické vzorové postupy, které vám pomohou při transformaci vaší organizace.

Zde je několik hlavních důvodů, proč byste se konference „The Power To Do More“ měli účastnit:

  1. Zjistěte, jakým způsobem doplňují akvizice společností Wyse, Quest, SecureWorks, Kace a dalších naše portfolio řešení.
  2. Objevte nejnovější nabídku technologií od našich strategických partnerů, společností Microsoft a Intel (od systému Windows 8 až po ultrabooky).
  3. Přispějte na základě registraci do programu jednání vlastním ožehavým tématem v oblasti IT a zúčastněte se našich komplexních praktických ukázek ve výstavní hale.
  4. Účastněte se prezentací a diskuzí, které se věnují nejdůležitějším tématům, kterým v současnosti čelíte.
  5. Zažijte všechna řešení Dell na jednom místě v jediném dni – cloud, zabezpečení, úložiště, výpočetní techniku pro koncové uživatele i virtuální síťovou architekturu.
  6. Objevte díky prezentaci vedoucího pracovníka společnosti Dell, co zamýšlíme heslem „The Power To Do More“
  7. Zaberte se do našich oddělených prezentačních slotů s praktickými ukázkami:
    · Objevte datová centra s efektivním provozem IT
    · Realizujte potenciál koncových uživatelů
  8. Získejte aktuální informace o nejnovějších trendech v technologiích a oboru.
  9. Setkejte se s kolegy z jiných organizací, místním týmem Dell, mezinárodními odborníky Dell na dané téma a našimi aliančními partnery. 
  10. Zapojte se do našeho programu pro věrné zákazníky; stávající členy programu Smart Pass nebo rady Advisory Council oceníme a získají zvláštní výhody. Když se tento rok zúčastníte, získáte zvláštní výhody na další rok.

Zaregistrujte se již dnes.