Isilon - Data Capital Workshop
 

Välkommen till vår Data Capital Workshop med fokus på AI och Media & Entertainment

Volymen ostrukturerad data växer dramatiskt - hela 80 % av all data som skapas idag är i form av filer, objekt eller strömningar. Med sin marknadsledande ställning spelar Dell EMC en nyckelroll i att hjälpa företag att inte bara hålla takten med datatillväxt utan också med att kunna använda data för generera äkta och hållbart affärsvärde.

Vi vill med anledning av detta bjuda dig till ett halvdagsseminarium med avslutande lunch där du får chansen att höra mer om de senaste trenderna, lanseringarna och utvecklingen från Dell EMC Unstructured Data Solutions samt få en insikt i hur AI spelar en nyckelroll inom framtidens media och underhållning.

Agenda
08:30 Välkomstmingel med kaffe
09:00 Unlock your Data Capital

Introduktion till Dell EMC Unstructured Data Solutions - lär mer om de senaste uppdateringarna av produkter som Isilon och ECS, och ta del av de senaste tillskotten i vår produktportfölj.
Presentatör: Niclas Rudslätt, Regional Territory Manager
09:20 Artificial Intelligence
En diskussion kring hur företag kan utforska de oräkneliga möjligheter AI erbjuder för att driva tillväxt, utveckla kundresan, minska kostnader, säkra data samt fatta hållbara och etiska beslut kring datahantering. Presentationen hålls på engelska.
Presentatör: Ross Porter, Director EMEA Presales
10:30 Paus
10:45 Winning Workflows. Find out how you can be a leader when you partner with Dell EMC

Se på vilket sätt Dell EMC spelar en nyckelroll inom media och underhållning över hela världen. Presentationen hålls på engelska.
Presentatör: Simon Haywood, CTO Media & Entertainment
12:00 Lunch

Anmäl dig här
Ny anmälan
Lägg till i kalendern